Σεμινάριο “STAGEDOOR ROCKS” από το Rock School Corfu

Το Rockschool – RSL Awards – Corfu Centre σας παρουσιάζει το σεμινάριο STAGEDOOR ROCKS με την καταξιωμένη χορογράφο, καθηγήτρια χορού και μουσικού θεάτρου και δημιουργό του STAGEDOOR Cindi Triantou Trent.

Το σεμινάριο απευθύνεται στις ηλικιακές ομάδες 12-17 ετών, 18-35 ετών και 6-11 ετών.

10 ώρες διδασκαλίας (χορογραφία, υποκριτική, τραγούδι και Musical Theater Performance Coaching).

Κόστος συμμετοχής:
30€ για τις ηλικιακές ομάδες 12-17 & 18-35.
15€ για τις ηλικίες 6-11 ετών.

Μουσική και φωνητική προετοιμασία: Χριστίνα Μεταλληνού,
καθηγήτρια φωνητικής και βιολιού.
Πρώην μονωδός της Όπερας Θεσσαλονίκης, δημιουργός του Violeti Quartet και του Azzurro Duet. Πρώην καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών. Με πολλές εμφανίσεις ως βιολίστρια και ως μονωδός σε ορχήστρες και θέατρα της Ελλάδος και της Αγγλίας.

Χορογραφία, υποκριτική και Musical Theater Performance Coaching: Cindi Triantos Trent

H Σίντι Τριάντου Trent, γεννήθηκε στην Αμερική από Έλληνες γονείς. Σπούδασε χορό, μουσική και θέατρο από τα παιδικά της χρόνια και παράλληλα συμμετείχε σε παραστάσεις του Θιάσου των Νέων της Βοστόνης.
Οι επαγγελματικές της σπουδές ξεκίνησαν στο BOSTON CONSERVATORY OF MUSIC και αποφοίτησε από το EMERSON COLLEGE της Βοστόνης με Bachelor of Fine Arts σε Χορό και Θεατρική Εκπαίδευση με ειδικότητα στο Μουσικό Θέατρο.
Certified Autism Movement Therapy Provider
Στην Ελλάδα δίδαξε από το 1984 έως το 2020 στο επαγγελματικό τμήμα χορού του Deree –The American College of Greece, , τεχνικές χορού Jazz, Κλακέτας (Tap Dance), Musical Theater, Kινησιολογίας, και επίσης δημιούργησε και δίδαξε τα μαθήματα “Αναγνώριση του Σώματος και Κίνηση”, “Εισαγωγή στο Μουσικό Θέατρο” και τελευταία “Εργαστήρι και Παράσταση για το Μουσικό Θέατρο”.
Εκτός από τα μαθήματα, χορογραφούσε στην ετήσια παράσταση χορού του Deree Dance Company και διηύθυνε το Τμήμα Χορού επί 10 χρονια.
Στο Κολλέγιο σκηνοθέτησε και χορογράφησε τα musicals του Andrew Lloyd Webber, “Jesus Christ Super Star” και “Song and Dance”, καθώς και τα έργα , “America οη Broadway – Α Musical Revue” – αποσπάσματα από Αμερικάνικα musical που απεικονίζουν την ιστορία του μουσικού θεάτρου στην Αμερική, “From Hollywood to Broadway” – αποσπάσματα από ροκ και ποπ musicals, “Laughing Through Our Τears”,αποσπάματα από πρόσφατα έργα του Broadway, και το έργο της Ολγας Εμμάνουελ, “Chryssothemis”, “Dare To Dream” ,“The Disney Project”,και προσφατα “Fame and Other Issues.
Επίσης έχει διδάξει Αεροβική και Πιλάτες στο Αθλητικό Τμήμα του Deree College και Χορό και Μουσικό Θέατρο στα καλοκαιρινά και απογευματινά προγράμματα του Pierce High School.
Από το 1995 έως σημερα διδάσκει χορό και κίνηση στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη και συχνά χορογράφησε τα μιούζικαλς του Τρίτου Έτους στις πτυχιακές εξετάσεις για το Υπουργείο Πολιτισμού. Μερικά από αυτά τα έργα είναι: “Chicago”, “Fame”, “The Boyfriend”, “Crazy for You”, ” Α Little Night Music”, “Nine”, “ Gershwin and Porter”.
Tο 1998 ανέλαβε μία σειρά μαθημάτων (10 μηνών) για τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την θεατρική κίνηση και το χορό για το μουσικό θέατρο, καθώς και την χορογραφία και οργάνωση σχολικών θεατρικών παραστάσεων.

Από τον Οκτώβριο του 2001 μεχρι το Μάιο 2005 δίδασκε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Τράγκα, όπου, εκτός από την διδασκαλία, σκηνοθέτησε και χορογράφησε τις διπλωματικές εξετάσεις για το Υπουργείο Πολιτισμού στο χορό.
Το 2004 ,2009 ,2017, & 2022 ήταν καλεσμένη από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας – Τμήμα Μουσικών Σπουδών, όπου δίδασκε σε σεμινάρια 10 ημερών με θέμα δημοφιλή μιούζικαλς της Αμερικής και στη συνέχεια σκηνοθετούσε και χορογραφούσε παράσταση με τίτλο “Broadway”, στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

΄Εχει εκτεταμένη εμπειρία στη διδασκαλία χορού και μιούζικαλ και για παιδιά και έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει πάμπολλες παιδικές παραστάσεις.

Στην Αθήνα έχει διδάξει στις σχολές χορού “΄Αννα Πέτροβα”, “Κική Μανιάτη”
“Μαρί Χατζημιχάλη”, “Φωκάς Ευαγγελινός”, “Το Ινστιτούτο Χορού”, ” Onstage Κέντρο Χορού” και στο “Dance Life”.

Τον Αύγουστο του 2009 ήταν η χορογράφος της θεατρικής ομάδας «Σχήμα» που έκανε περιοδεία στην Αμερική με το έργο «Τρωάδες».
Το Μάρτιο του 2010 δίδαξε σε σεμινάριο Musical Theater ( με τα εργα “Wicked” και «Fame” για παιδιά και εφήβους στη σχολή Paola Hadjilambri School of Theater , στην Πάφο της Κύπρου.
Από το 8/2012-4/2015 δίδασκε κλακέττες (Tap Dance) και Musical Theatre στο New York Acting Studio στην Αθήνα.
Σκηνοθέτησε στο Ηρώδειο το Σεπτέμβριο του 2012 την παράσταση του Χρόνη Αϊδονείδη με 300 συντελεστές
Το Δεκέμβριο 2013 και Ιανουάριο 2014 χορογράφησε την παράσταση “Musical, Αγάπη Μου ! “..της Ευγενίας Μανωλίδου στο θέατρο Παλλάς.
Το καλοκαίρι 2014 κάνει το πρώτο σεμινάριο “Musical Theater Intensive” με την συνάδελφό της, καθηγήτρια φωνητικής την κυρία Penny Rizou στην Σχολή Χορού Μάκης Μπέτσης.
Συνεχίζει και παρακολουθεί σεμινάρια στην jazz, κλακέτες ,μουσικό θέατρο και δημουργική κίνηση στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας.
1989-2014 Διδασκαλία γυμναστικής , Pilates Aerobic, Stretching, BodySculpt στα πιο γνωστά γυμναστήρια, κτλ, στην Αθήνα.
2004-2016 ( Certified) Pilates Instructor at Cocoon Urban Spa, Halandri, Athens
Επισης είναι Certified Pilates και Zumba Instructor

Certified Autism Movement Therapy Provider
Co-Founder,Co Program Director and Teacher Therapist of Autism Movement Therapy “ Olympia on the Rainbow “..Summer Camp για παιδιά με αυτισμό

Founder and Artistic Director of STAGEDOOR KIDS & STAGEDOOR YOUTH
…”arts education and life skills”

Founder and Artistic Director of
AEGEAN MUSICAL THEATRE PROJECT SUMMER 2019

July 2-27 , 2018 Teacher and Choreographer for Reagle Music Theatre of Greater Boston Summer Youth Workshop

Teaching Artist and International Advisor for International Theatre and Dance Project
Paros Summer 2019
Syros Summer 2022
Zakynthos Summer 2023

Creator of Musical Theater Intensive , Certified program at IEK Enosi, Athens