Σεμινάριο: Δημιουργώντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 12 διδακτικές ώρες

Θεματολογία

Τα εργασιακά δεδομένα στην έλλειψη προσωπικού είναι γνωστά: πληθώρα κενών θέσεων εργασίας, λίγοι αξιόλογοι υποψήφιοι και μεγάλη δυσκολία για τις επιχειρήσεις να καλύψουν τις ανάγκες τους σε εργατικό δυναμικό.

Επίσης, έρευνες έχουν δείξει πως ο βασικός και πιο σημαντικός λόγος της μεγάλης εναλλαγής των εργαζομένων, καθώς επίσης και της μικρής δέσμευσης και παραμονής τους στους εταιρικούς οργανισμούς είναι η τοξικότητα που διέπει την εκάστοτε εταιρική κουλτούρα!

Ο συνδυασμός των παραπάνω δείχνει πως η δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος δεν αποτελεί μόνο ηθική υποχρέωση αλλά και στρατηγικό πλεονέκτημα για τους εργοδότες. Συμβάλλει στην ευημερία και την ικανοποίηση των εργαζομένων, ενισχύει την οργανωτική απόδοση και ενισχύει τη συνολική φήμη της εταιρείας στην ανταγωνιστική αγορά ταλέντων.

Με αυτό το σκεπτικό, η παρακολούθηση του σεμιναρίου «Δημιουργώντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον» φαίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ! Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε εργοδότες που θέλουν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας των επιχειρήσεων τους, αλλά και για όλους τους προϊσταμένους που θέλουν να αυξήσουν την αποδοτικότητα και το wellbeing των ανθρώπων τους!

Οι θεματικές που θα αναλύσουμε είναι:

  • Δημιουργώντας μια Κουλτούρα Μάθησης
  • Διαχείριση Αλλαγών
  • Σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης (Burn-Out)
  • Ψυχική Ανθεκτικότητα (Wellbeing)
Εισηγητής: Σπύρος Μάνδηλας
Ημερομηνίες και ώρες: 02, 08 & 09 Δεκεμβρίου 2023 / Παρασκευή 17:00 – 21:00 | Σάββατο 10:00 – 14:00
Κόστος: 250€