Ρεσιτάλ Όπερας στο Βενετσιάνικο Πηγάδι

Ρεσιτάλ Όπερας στο Βενετσιάνικο Πηγάδι

Ρεσιτάλ Όπερας στο Βενετσιάνικο Πηγάδι

Η σοπράνο April Koyejo-Audiger, ο μπασοβαρύτονος Γιώργος Παπαδημητρίου και η πιανίστα Dearbhla Collins ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία βραδιά όπερας υψηλού επιπέδου βγαλμένη από τα γκαλά της Ευρώπης στον ειδυλλιακό χώρο του Βενετσιάνικου Πηγαδιού στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο.

Με την κορυφαία δεξιοτεχνία και τη μοναδική καλλιτεχνική τους έκφραση τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν άριες και ντουέτα από διάσημα έργα των Puccini και Mozart έως τον Gershwin και τον Duke Ellington.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν εκρηκτικό συνδυασμό, μία σπάνια σύμπραξη που θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο νησί της Κέρκυρας. Η Βρετανίδα April Koyejo-Audiger είναι μέλος του διάσημου προγράμματος Jette Parker του της Royal Opera του Λονδίνου. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε κορυφαίες παραγωγές διεθνών λυρικών θεάτρων (La traviata και Γάμοι του Φίγκαρο) και τακτική συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Ιρλανδή Dearbhla Collins, πέρα από τη σημαντική σολιστική της σταδιοδρομία, είναι Vocal Coach στην Royal Irish Academy of Music, στο Δουβλίνο και Υπεύθυνη Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης στο National Opera Studio του Λονδίνου.

Ρεσιτάλ Όπερας στο Βενετσιάνικο Πηγάδι. Μία βραδιά για τους λάτρεις της Όπερας και όχι μόνο!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΠΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ

APRIL KOYEJO AUDIGER

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

DEARBHLA COLLINS

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ