Πεζοπορία στην Κεφαλλονιά από το Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου

Πεζοπορία στην Κεφαλλονιά από το Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου

Πεζοπορία στην Κεφαλλονιά από το Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει πεζοπορία, την Πέμπτη 17/03/2022 στην πανέμορφη περιοχή του Αίνου στην Κεφαλλονιά. Η διαδρομή θα είναι εύκολη και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μεγάλη ποικιλία τοπίου. Θα περιηγηθούμε σε τοπία μοναδικής  ομορφιάς  μέσα στο πυκνό δάσος με κεφαλληνιακή Ελάτη και θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα  και τα γειτονικά νησιά! Για το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο η πεζοπορία αυτή θα είναι ιστορική, δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη πεζοπορία εκτός Κέρκυρας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες (φοιτητές/ήτριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή. (τηλέφωνο: 6972361904, e-mail : ioniogym@ionio.gr).

Επικεφαλής της πεζοπορίας είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ Αγγελική Μαυροπούλου. Στους/ις ενδιαφερόμενους/ες θα σταλούν περισσότερες οδηγίες και λεπτομέρειες σε εύθετο χρόνο.

Σημείωση: Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα υπάρχει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από το Αργοστόλι για την εκκίνηση της πεζοπορίας και πίσω στο Αργοστόλι ξανά μετά το τέλος της πεζοπορίας. Το κόστος για τις δυο αυτές διαδρομές είναι συνολικά για φοιτητές/ήτριες  στην ειδική τιμή των πέντε (5) Ευρώ το άτομο.