Πεζοπορία από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο δάσος Κομπιτσίου

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Κέρκυρας διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 21/11/2021 στο πανέμορφο δάσος Κομπιτσίου. Η διαδρομή θα είναι 7-8 χλμ περίπου, εύκολη και κυρίως κατηφορική, και για αυτό ενδείκνυται και για αρχάριους. Θα ξεκινήσουμε από το χωριό Κουραμάδες και θα καταλήξουμε στο χωριό Κομπίτσι. Στη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε παραδοσιακά χωριά της Κέρκυρας και το εντυπωσιακό δάσος Κομπιτσίου, γεμάτο κυρίως κουκουναριές και βελανιδιές.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες (φοιτητές/ήτριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) καλούνται να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 12/11/2021 (τηλέφωνο: 6972361904, e-mail : ioniogym@ionio.gr).

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 από το χωριό Κουραμάδες. Επικεφαλής της πεζοπορίας είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ Αγγελική Μαυροπούλου. Στους/ις ενδιαφερόμενους/ες θα σταλούν περισσότερες οδηγίες και λεπτομέρειες σε εύθετο χρόνο.

Σημείωση: Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα υπάρχει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από το Παλαιό Λιμάνι της Κέρκυρας στους Κουραμάδες για την εκκίνηση της πεζοπορίας και από το Κομπίτσι πίσω στην Κέρκυρα μετά το τέλος της πεζοπορίας. Το κόστος για τις δυο αυτές διαδρομές είναι συνολικά για φοιτητές/ήτριες  στην ειδική τιμή των πέντε (5) Ευρώ το άτομο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι στο Παλαιό Λιμάνι της Κέρκυρας στις 08:30 την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.