Παιδική παράσταση: “Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα”

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει το παραμύθι του Hans Christian Andersen, “Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα”, στο Σινέ “Ορφέας” στην Κέρκυρα, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, με δυο θεατρικές παραστάσεις, στις 11:30 και στις 17:30.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : TICKETBOX
ΤΗΛ 26610 27400 & ΣΙΝΕ “ΟΡΦΕΑΣ”

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις Ο Λύκος & τα 3 γουρουνάκια & Η Κοκκινοσκουφίτσα & Ο Καλός Λύκος έρχεται για 11η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα. ” ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ “ Hans Christian Andersen.

Λίγα λόγια για το έργο… Η αγάπη και το πάθος ενός Βασιλιά για τα ρούχα και την μόδα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι στο βασίλειο δουλεύουν μόνο για αυτό. Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται δύο ράφτες που ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που ράβουν είναι ορατά μόνο σε όποιον κατέχει το αξίωμα του Βασιλιά? Ο Πρωθυπουργός, Ο Υπουργός μόδας και οι άλλοι ακόλουθοι του Βασιλιά ,φοβούνται πλέον για την θέση τους. Τα ρούχα του Βασιλιά θα είναι έτοιμα στην μεγάλη εθνική γιορτή όπου όλοι περιμένουν με αγωνία να τον θαυμάσουν ?

Η μήπως όχι;

Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!