Ομιλία με θέμα: “Ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κέρκυρα”

Ομιλία με θέμα: “Ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κέρκυρα”

Ομιλία με θέμα: “Ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κέρκυρα”

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την κοινωνική, πολιτιστική, πολιτική και οικονομική αξία του τουρισμού.

Με αυτή την αφορμή, το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου ανακοινώνει:

• Την ομιλία με θέμα «Ανάκαμψη του Τουρισμού στην Κέρκυρα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για Απασχόληση σε Τοπικό και Εθνικό Επίπεδο» που θα δοθεί από τον κ. Χαράλαμπο Βούλγαρη στο πλαίσιο της Εκδήλωσης Υποδοχής Πρωτοετών του Τμήματος Τουρισμού την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00 (Αμφιθέατρο Ι του κτιρίου της οδού Ι. Θεοτόκη 72, Κέρκυρα).

Ο κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Ταυτόχρονα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Voulgaris Hospitality Group (με τα ξενοδοχεία Kontokali Bay Resort & Spa, Aeolos Beach, The Olivar Suites στην Κέρκυρα).

• Τη συνέχιση της διοργάνωσης των Ionian Dtour Webinars με προσκεκλημένους από το χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, ενισχύοντας την παροχή τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης τόσο των φοιτητών όσο και των ενδιαφερόμενων σε τοπικό επίπεδο. Ήδη, στα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το Τμήμα με πρωτοβουλίες και δράσεις συμβάλει στην ενίσχυση του τουρισμού και στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.