Η D-Marin διοργανώνει το Open Air Cinema και φέτος στη Μαρίνα Γουβιών

Η D-Marin διοργανώνει το Open Air Cinema και φέτος στη Μαρίνα Γουβιών

Η D-Marin διοργανώνει το Open Air Cinema και φέτος στη Μαρίνα Γουβιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη για ακόμα μία χρονιά του επιτυχημένου Open Air Cinema σε δύο από τις μαρίνες της στην Ελλάδα, προβάλλοντας 13 ταινίες κατάλληλες για όλη την οικογένεια!

Για όλο το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή στη Μαρίνα Γουβιών και κάθε Δευτέρα στη Μαρίνα Λευκάδας, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές.

Στο εντυπωσιακό νησί της Κέρκυρας, σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η D-Marin Γουβιά καλωσορίζει τη διοργάνωση της κινηματογραφικής αυτής εμπειρίας για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ η D-Marin Λευκάδας, σε ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μοναδική εμπειρία του υπαίθριου κινηματογράφου για πρώτη φορά.

Ο Ιωάννης Κουτσοδόντης, Γενικός Διευθυντής της D-Marin για την Ελλάδα, δηλώνει: “Το Open Air Cinema αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στις δραστηριότητές μας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, καθώς και τους επισκέπτες στις μαρίνες, οι οποίοι λόγω έλλειψης κατάλληλων αιθουσών στα νησιά στερούνται την απόλαυση μίας κινηματογραφικής βραδιάς. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και να προσφέρουμε ένα πλαίσιο που ενδυναμώνει τους δεσμούς με τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η D-Marin παραμένει προσηλωμένη στον εντοπισμό και την κάλυψη τον αναγκών και των προσδοκιών των τοπικών κοινωνιών, γεγονός που αποτελεί θεμέλιο της ESG στρατηγικής μας”.

Για όλο το καλοκαίρι, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Οι υπαίθριες προβολές θα ξεκινούν στις 21:30, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥNIOY ΕΝΚΑΝΤΟ: ΈΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ / FILM NOIR
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΓΕΝΝΑΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ / ΘΡΙΛΕΡ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑ / FILM NOIR
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΖΙΛΝΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ / FILM NOIR