Γιορτάζουμε ένα χρόνο Sueno με τους “PV Swing Duet” και Έλενα Ρίστοβα!

To Sueño All Day Bar γιορτάζει τον έναν χρόνο λειτουργίας του με ένα μοναδικό live που σηματοδοτεί την έναρξη της χειμερινής σεζόν του!

Οι “PV Swing Duet” δηλαδή ο Πέτρος Αθανασίου (τραγούδι-πιάνο) και ο Θοδωρής Γκότσης (βιολί-τραγούδι) μαζί με την Έλενα Ρίστοβα στο τραγούδι σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 28/10 στις 19:00 για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στο Sueño στην Ιακώβου Πολυλά – Πεζόδρομος.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 26610 48600

To Sueño All Day Bar αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου στην διασκέδαση της Κέρκυρας. Διαθέτοντας έναν φιλόξενο χώρο με έντονα στοιχεία τέχνης, σας καλεί για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε άριστης ποιότητας καφέ και ποτά, signature cocktails, και μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ελληνικά κρασιά που συνοδεύονται από ιδιαίτερες γεύσεις.

Στον έναν χρόνο λειτουργίας του το Sueño, έχει αγκαλιάσει ποιοτικές μουσικές που δεν συναντά κανείς αλλού στην Κέρκυρα, όπως ακούσματα jazz, blues, swing, καλό rock και έντεχνο ελληνικό, μετατρέποντας τον χώρο του σε μια μικρή μουσική σκηνή που φιλοξενεί ντόπιους καλλιτέχνες.