Εργαστήριο Pitching στο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας

Εργαστήριο Pitching στο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας σε συνεργασία με το Drama Pitching Lab του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Την Τετάρτη 26/05 10:00-14:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας σε συνεργασία με το Drama Pitching Lab του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο Pitching με επιλεγμένα project των φοιτητών/τριών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και του προγράμματος Open Art του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στο εργαστήριο θα διδάξει η Βαρβάρα Δούκα (καλλιτεχνική διευθύντρια του Drama Pitching Lab), η οποία θα μιλήσει για τις βασικές αρχές του pitching και θα βοηθήσει του συμμετέχοντες να τελειοποιήσουν το pitching τους για να προχωρήσουν σε διαγωνιστικές καταθέσεις.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Θανάσης Νεοφώτιστος (επικεφαλής του Διεθνούς Σπουδαστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας), ο οποίος θα παρουσιάσει, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, το Σπουδαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δράμας. Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Σακαρίδης (καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας). Τη δημιουργία, οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Ιάκωβος Παναγόπουλος (διδάσκων του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας) σε συνεργασία με τη Μαρία Χάλκου (διδάσκουσα του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους. Οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν εγγραφή στο παρακάτω link:
https://avarts.ionio.gr/school/2021/en/registration/?fbclid=IwAR0JdXivICKIvJ1dJ8poo6eb1wO3jJmK4g_H8bsY191MVVMW5MEgVMwx8TE

Σελίδα εκδήλωσης:
https://avarts.ionio.gr/school/2021/gr/workshops/196/?fbclid=IwAR2e3y4StRpjSkfOBggJwkdhEZ5IyrwXYw0RTU_vrsq1uosl_VBcnF-vomo

Κεντρική σελίδα AV-School 2021:
https://avarts.ionio.gr/school/2021/gr/about/

Τα projects τα οποία θα παρουσιαστούν:

  1. Λεωνίδας Λαζέλης- Η επανάσταση του εμείς
  2. Ελένη Κόρδα- Ο Ευυπόληπτος
  3. Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης- 物の哀れ, ωδή στο εφήμερο
  4. Μαρία Γιαννακίδου- Μαύρα γυαλιά
  5. Δήμητρα Μαραγκάκη- Η Ψυχοπαθολογία ενός Κόκορα
  6. Θάνος Τσίγκας- Οι ήχοι της πόλης
  7. Βαγγέλης Κρικώνης- Προς την λήθη
  8. Γιώργος Λάζογλου- Απολαύστε το χρόνο σας εδώ
  9. Ξένη Κιτζόγλου- Πεταλούδες
  10. Έλενα Πρίφτη- Η προοπτική του τούνελ