Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Επετειακή συναυλία από τη Φιλαρμονική Γαστουρίου “Ομόνοια”

Επετειακή συναυλία από τη Φιλαρμονική Γαστουρίου “Ομόνοια”

Επετειακή συναυλία από τη Φιλαρμονική Γαστουρίου “Ομόνοια”

Η επετειακή συναυλία του Μουσικού Σώματος της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας “Ομόνοια” με αφορμή τη συμπλήρωση 123 χρόνων από την ίδρυσή της θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 21 Αυγούστου 2021, ώρα 21.00, στο Αχίλλειο υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού  Σπύρου Ράλλη. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος μουσικού της μπάντας Σπύρου Κρητικού. Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος φίλοι του αείμνηστου Σπύρου από την Ιταλία και την Ελλάδα σε γνωστά έργα του ιταλικού ρεπερτορίου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Ιταλών συνθετών Verdi, Puccini, Pirola, Iakono, Piovani, Denza, Piazzolla κ.α. Σολίστ: Αλέξανδρος Σταυρόπουλος (τενόρος), Giulio Sacchi (αλτικόρνο), Francesco Scalone (ευφώνιο), Γιώργος Ραράκος (τούμπα), Μιχάλης Μιχαλόπουλος (φλικόρνο).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορoνοϊού θα ισχύσει προκράτηση θέσεων με sms στα τηλ. 694 414 4421 – 697 704 4286 έως την Παρασκευή 20/8/2021, ενώ η προσέλευση ορίζεται στις 20.30-21.00.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της Φιλαρμονικής.