Έκθεση ζωγραφικής της Αλέκας Λαμπίρη στο Pallette Cafe’ & Wine

Έκθεση ζωγραφικής της Αλέκας Λαμπίρη στο Pallette Cafe’ & Wine

Έκθεση ζωγραφικής της Αλέκας Λαμπίρη στο Pallette Cafe’ & Wine

Το Σάββατο 19 Μαρτίου εγκαινιάζεται στο Palette Cafe & Wine στην οδό Βελισσαρίου 15, η έκθεση ζωγραφικής της Αλέκας Λαμπίρη με θέμα – τίτλο “Αφορμές”. Την έκθεση αυτή ζωγραφικής θα πλαισιώσει μια εξίσου μοναδική έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων της Σοφίας Λέισου και πολλά happenings! 

Καλεσμένος στα εγκαίνια για να σας συνοδεύσει με της μελωδίες του ο μουσικός Costas Navarinos. 

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη, 

Η Αλέκα Λαμπίρη γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1975. Έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση σε ηλικία 16 χρονών, με αντικείμενο το κολάζ, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Κέρκυρας το 1991. Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής πρώτα στην Ελλάδα, ύστερα στην Ιταλία, όπου σπούδασε στην Accademia di belle arti στη Mola di Bari και μετά στην Κύπρο όπου έζησε μέχρι το 2013. Επιστρέφοντας στην Κέρκυρα άνοιξε εργαστήριο και χώρο έκθεσης το Λωτό, Alcia Art Space, Μανιαρίζη 14 στην παλιά πόλη της Κερκυρας (Καντούνι του Μπίζη). Οι πιό πρόσφατες εκθέσεις ήταν η ατομική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας (2020) και η ομαδική έκθεση “1821-2021” στο Λατινικό παρεκκλήσι του παλαιού φρουρίου της Κέρκυρας.

Λίγα λόγια για τη Σοφία Λέισου,

Η Σοφία Λέισου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεκίνησε και η ενασχόληση της με το χειροποίητο κόσμημα. Από το 2005 μέχρι και σήμερα, ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος και κατασκευών χρησιμοποιώντας μεικτή τεχνική με διάφορα υλικά όπως υγρό γυαλί, ξύλο, μέταλλο, ύφασμα και πηλό.

Palette Cafe' & Wine

All day cafe' - Bar