Έκθεση ζωγραφικής στο Palette Cafe’ & Wine με τίτλο “Summer is Here”

Έκθεση ζωγραφικής στο Palette Cafe’ & Wine με τίτλο “Summer is Here”

Έκθεση ζωγραφικής στο Palette Cafe’ & Wine με τίτλο “Summer is Here”

Το Σάββατο 30 Απριλίου εγκαινιάζεται στο Palette Cafe’ & Wine στην οδό Βελισσαρίου 15, η έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνη Catherine Coult με θέμα – τίτλο “Summer in Here” – “Το καλοκαίρι είναι εδώ”. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πλαισιώσει live μουσική με την μπάντα Hot Fuzz οι οποίοι θα σας διασκεδάσουν σε ρυθμούς αυτοσχεδιασμού! 

Το party να ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα. 

*Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Μάϊου 2022. 

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη, 

Η Catherine Coult γεννήθηκε στο Παρίσι το 1958. Ως γιατρός, ο πατέρας της πήγαινε να ζωγραφίζει στην εξοχή για να ξεφύγει από το άγχος της δουλειάς. Έτσι τον παρακολουθούσε να ασκεί την τέχνη της ελαιογραφίας και έτσι την έμαθε και η ίδια. Μετά πήγε στο Beaux-Arts (Χάβρη, Ρουέν, Παρίσι) όπου συνάντησε καλούς δημιουργούς που έγιναν φίλοι. Εργαζόταν ως αντιγραφέας για να πληρώσει το ενοίκιό της και επίσης αναπαλαίωνε παλιούς πίνακες.

Η προσωπική της δουλειά αφορά τοπία και φως, ζώα, πορτρέτα & γυμνά. Έχει κάνει ταξίδια και εκθέσεις σε Μαρόκο, Μεξικό, Κόστα-Ρίκα, Πορτογαλία, Κίνα, Βερσαλλίες… Το στυλ της είναι αρκετά ρεαλιστικό, κλασικό, αλλά εξπρεσιονιστικό και ελεύθερο με χρώματα. Χρησιμοποιεί ελαιογραφία προσθέτοντας χρωστικές σε αυτήν. Συνήθως ετοιμάζει την κάτω στρώση με χρυσό ακρυλικό ή κουρκουμά με ακρυλικό βερνίκι. Αλλά επειδή διέμενε σε σκάφος, έπρεπε να βρει μια πιο απλή τεχνική, οπότε στράφηκε σε μολύβια ακρυλικού και ακουαρέλας.

Palette Cafe' & Wine

All day cafe' - Bar