Έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Digital Portraits” στο Palette!

Από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, θα λάβει χώρα στο Palette Cafe’ & Wine στην οδό Βελισσαρίου 15 στην παλιά πόλη, μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Digital Portraits”. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2021.  

Την έκθεση παρουσιάζει η καλλιτέχνης και εικαστικός Μαρία Στέλλα Λεμονή Θεοδώρου. 

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη,

Η Μαρία Στέλλα Λεμονή Θεοδώρου αποφοίτησε από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και από τότε ασχολείται επαγγελματικά με τις γραφιστικές τέχνες με το σχέδιο, τον κινηματογράφο, το θέατρο, το χορό και την ηλεκτροακουστική μουσική.

Έχοντας συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκ των οποίων η πιο χαρακτηριστική ήταν σε συνεργασία με την Global Arts Studios σήμερα έχει εξελίξει την αγάπη της για την τέχνη σε επάγγελμα.  Πηγή έμπνευσή της αποτελεί η  Pop καθώς και η Cheap Art. Χαρακτηριστική επίσης ήταν η συμμετοχή της στο Audio Visual Arts Festival που διοργάνωσε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο κόμικ, το σχέδιο και την ηλεκτροακουστική σύνθεση, στο Athens Digital Art Festival, καθώς και στο Auth Film School Panorama Thessalonikis.

Σήμερα συνεχίζει να εξελίσσεται εντάσσοντας στα πορτραίτα της νέα μέσα ζωγραφικής συνδέοντάς τα παράλληλα με την ψηφιακή εποχή αφού στην ουσία επεμβαίνει στη φωτογραφία με τη ζωγραφική  ερμηνεύοντάς τη μέσω της τεχνολογίας, ώστε να αποτυπωθεί καλύτερα και πιο προσωπικά ο χαρακτήρας του φωτογραφικού πορτραίτου.

Palette Cafe' & Wine

All day cafe' - Bar