Έκθεση – Λήδα Πάττα, ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΟΡΟΥ

Η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας και το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης Λήδα Πάττα / ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΟΡΟΥ.

Με την έκθεση της Λήδας Πάττα / ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΟΡΟΥ που διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και την Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, ξεκινάει επισήμως το 16ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η Λήδα Πάττα είναι εικαστικός διευρυμένων μέσων, με έδρα -κυρίως- την Αθήνα. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έργα της υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. Η έκθεση Λήδα Πάττα / ΜΕΛΕΤΗ ΣΠΟΡΟΥ που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 7:00 μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης (Κήπος του Λαού) θα διαρκέσει έως τις 28 Μαΐου 2023, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες, κλειστά).

Περισσότερα για την Έκθεση:
https://avarts.ionio.gr/festival/2023/gr/events/431

Επίσημος ιστοχώρος Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών:
https://avarts.ionio.gr/festival