Εκμάθηση Υπολογιστών με Πιστοποίηση ECDL για Ενήλικες

Εκμάθηση Υπολογιστών με Πιστοποίηση ECDL για Ενήλικες

Απευθύνεται σε ενήλικες όλων των βαθμίδων.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο ων ψηφιακών δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα πρακτικό πρόγραμμα που θα σας εξοπλίσει με τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Είτε είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές δεξιότητες και επιθυμείτε πιστοποίηση, είτε αναζητάτε γνώσεις και δεξιότητες σε συγκεκριμένους τομείς, το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε εκπαίδευση και πιστοποίηση σε επίπεδο που ταιριάζει τόσο στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις όσο και στην καθημερινή σας ζωή.

Επενδύστε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και εξασφαλίστε μια ανταγωνιστική προσέγγιση στον ψηφιακό κόσμο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το δυναμικό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Παρακολουθήστε μαζί μας το πρόγραμμα ECDL και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα. Σε ένα πρόγραμμα παγκοσμίως αποδεκτό, ειδικά διαμορφωμένο για ενήλικες και εξασφάλισε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ. Επίσης είναι αναγνωρισμένο διεθνώς σε πάνω από 100 χώρες και είναι ο πρώτος και πιο αξιόπιστος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Συνολική διάρκεια 3 εβδομάδες (8 ώρες ανά ενότητα)

*Δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής του προγράμματος εξ αποστάσεως

Θεματολογία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 Ενότητες:

Word

Excel

Internet

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Εισηγητής

Ο Νίκος Τζιλιάνος είναι Πληροφορικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ουαλίας-Swansea με αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Υπηρεσίες Πληροφόρησης σε Ψηφιακό Περιβάλλον» του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας. Είναι εξεταστής ECDL από το 2003 και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ECDL (πιστοποίηση CTP) από το 2007. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το 2017.

Έχει εργαστεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Ιστορίας ως διδακτικό προσωπικό στα υποχρεωτικά μαθήματα Πληροφορική Ι, Πληροφορική ΙΙ και Πληροφορική ΙΙΙ τα έτη 2003 έως 2013. Επίσης από το 2002 ως και σήμερα διδάσκει το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Από το 2002 κάνει ανελλιπώς μαθήματα για την πιστοποίηση υπολογιστών ECDL και έχει οργανώσει και διεκπεραιώσει πάνω από 1500 εξεταστικές.

Από το 2023 είναι μεταπτυχιακός φοιτητής  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών και Πολυμεσικών Εφαρμογών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.