Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την Κέρκυρα

Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την Κέρκυρα

Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την Κέρκυρα

To δωρεάν εργαστήριο απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

Θέσεις περιορισμένες – απαιτείται εγγραφή

​Στόχος του εργαστηρίου είναι να αποκτήστε το δικό σας επιτυχημένο κατάστημα στο ETSY και να πουλήσετε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο!

​Το ETSY είναι το μεγαλύτερο online marketplace στον κόσμο για χειροτέχνες, καλλιτέχνες και δημιουργούς. Αποτελεί μία πολύ καλή είσοδο στον κόσμο της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας. Είναι οικονομικό, δεν έχει ρίσκο και προσφέρει τεράστια παγκόσμια έκθεση στα προϊόντα σας. Το εργαστήριο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα πρέπει να γίνουν, με ποιό τρόπο και με ποια σειρά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIVE ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 18:00 – 20:00 LIVE ONLINE 1.
Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του Creative Bizlab 2. Βήμα-βήμα η διαδρομή για την υλοποίηση μίας επιτυχημένης δημιουργικής επιχείρησης 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 11:00 – 13:00 LIVE ONLINE 3. Εξατομικευμένη συμβουλευτική στο δικό σας project και προσωπικό πλάνο υλοποίησης 4. Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη με πρόσβαση στο πρόγραμμα Creative Biz Etsy Masterclass ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο Corfu TechLab 26610 38583.

Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.creativebizlab.com/corfu

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Creative Bizlab, Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας. Το Creative Bizlab υποστηρίζει δημιουργούς για να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες και διεθνείς αγορές.

Τα τελευταία 5 χρόνια, το Creative Bizlab έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1500 δημιουργούς σε θέματα όπως: επιχειρησιακός σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digital marketing και online πωλήσεις. www.creativebizlab.com ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Ζαχαρίας Πολυμενάκος, Creative Bizlab & Κριστέλ Πέντ, Creative Bizlab