Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση του φόβου

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση του φόβου

Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση του φόβου

Το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 21:00 διοργανώνεται online  σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση του φόβου, με εισηγήτρια τη συγγραφέα Τάνι Ρούμκου.

Zούμε σε μία εποχή, όπου κατακλυζόμαστε από φόβο και ανησυχία. Δείχνει πια, σαν να μη μπορούμε να ελέγξουμε εμείς οι ίδιοι τις συνθήκες της ζωής μας και αυτή η αίσθηση, μας δημιουργεί, αυξανόμενο φόβο και ανασφάλεια. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να έχουμε γαλήνη του νου και να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε κάθε νέο φόβο και ανησυχία, που προκύπτουν από τον εξωτερικά μεταβαλλόμενο κόσμο μας.  

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που:

Επιθυμούν να ελευθερωθούν από τους φόβους τους και τις ενοχές που τους διακατέχουν. Θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι οι φόβοι συνδέονται με το παρελθόν και είναι εφικτό να τους εξαλείψουν. Λαχταρούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να γίνουν οι κυρίαρχοι του νου και της ζωής τους.   

Σε αυτό το σεμινάριο: Θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι όλοι οι φόβοι μας γεννήθηκαν γιατί χάσαμε την αγάπη για τον εαυτό μας. Θα κατανοήσουμε ότι πίσω από κάθε θυμό και πόνο, κρύβεται ένας φόβος μας. Θα κάνουμε οραματισμούς για απελευθέρωση από την ενοχή και το φόβο. Θα ανακαλύψουμε τεχνικές και τρόπους, για να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τους φόβους μας.

Τα παραπάνω και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, θα δούμε στο σεμινάριο για τη διαχείριση των φόβων μας. 

Info

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες

Εισηγήτρια: Ρούμκου Τάνια – Εισηγήτρια σεμιναρίων και συγγραφέας

Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 | 17:00 – 21:00 

Κόστος συμμετοχής: 30€ και 20€ για ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ 

Τόπος Διεξαγωγής: Webinar – Online

Κρατήσεις & Πληροφορίες: Τάνια Ρούμκου | 6981091261 artemisapollon14@gmail.com | spiritualitycorfu.com |

Facebook: Spirituality Corfu