Διαδικτυακή παρουσίαση από την Αναγνωστική Εταιρεία «Ψηφιακό Αρχείο 1821»

Διαδικτυακή παρουσίαση από την Αναγνωστική Εταιρεία «Ψηφιακό Αρχείο 1821»

Διαδικτυακή παρουσίαση από την Αναγνωστική Εταιρεία «Ψηφιακό Αρχείο 1821»

Η Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας και το Κέντρο Έρευνας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, συνεχίζοντας τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, προσκαλούν σε  διαδικτυακή παρουσίαση του έργου: «Ψηφιακό Αρχείο1821».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου, ώρα 19:00 και θα προβάλλεται σε απευθείας σύνδεση μέσω του διαδικτύου:

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/81849621250?pwd=V2NUMldLWi9WVDJsV1JocHdpUkRjUT09
(Passcode: 964644)
Youtube: https://youtu.be/3Mm08BTST5I  

Α. Οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα Zoom:

Από τις 18.30 θα μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα Zoom, μέσω του συνδέσμου:  https://us02web.zoom.us/j/81849621250?pwd=V2NUMldLWi9WVDJsV1JocHdpUkRjUT09
Αρχικά θα χρειαστεί να ανοίξετε τον παραπάνω σύνδεσμο και να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Ακολούθως θα το εγκαταστήσετε και θα εισέλθετε αυτόματα στο meeting room, περιμένοντας έως ότου ξεκινήσουν οι ομιλίες.

Η σύνδεσή σας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει με κλειστή την κάμερα και κλειστό το μικρόφωνό σας. Στο τέλος της εισήγησης θα έχετε τη δυνατότητα είτε να ανοίξετε το μικρόφωνο σας –ή και την κάμερά σας–(επιλέγοντας στα ενδεδειγμένα εικονίδια κάτω αριστερά), είτε να γράψετε ένα σύντομο σημείωμα/ερώτημα στο chat. Στην πλατφόρμα του Zoom έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν έως και 100 άτομα.

Σε περίπτωση πληρότητας των θέσεων, παρακαλούμε να μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο του
Youtube: https://youtu.be/3Mm08BTST5I
Ούτως ή άλλως, υπάρχει η εναλλακτική δυνατότητα απευθείας παρακολούθησης των ομιλιών από την πλατφόρμα του Youtube, μέσω του  παραπάνω συνδέσμου.  

B. Οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα Youtube:
Η σύνδεση στο Youtube θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, στις 19.00. Θα υπάρχει μια καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων (περίπου 30”) από το πραγματικό χρόνο της ομιλίας, χωρίς όμως να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση μας.

Στο τέλος των ομιλιών θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τις ερωτήσεις σας με γραπτό λόγο στο chat. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να επιλέξετε την παρακολούθηση των εισηγήσεων και της συζήτησης σε μία από τις δύο πλατφόρμες (Zoom ή Youtube).