Διαδικτυακή εκδήλωση Ροταριανών “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”

Διαδικτυακή εκδήλωση Ροταριανών “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”

Διαδικτυακή εκδήλωση Ροταριανών “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακή εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης. 

Το σχετικό ενημερωτικό κάλεσμα των διοργανωτών αναφέρει: 

Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν ζωντανές εκδηλώσεις όμως… των Ελλήνων οι κοινότητες είναι παρούσες, δυναμικές και υπερήφανες. Ας τιμήσουμε λοιπόν την επέτειο όπως της αξίζει!

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους, ροταριανούς και μη. Μπορείτε να την προωθήσετε μέσω κοινωνικών δικτύων και e-mail.
Θα χαρούμε να είστε όλοι εκεί! «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Σκέψεις για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Ελληνισμού».

Προσκεκλημένοι: ο Υποστράτηγος ε.α. Δρ Ιστορίας κ. Νικόλαος Κ. Κουρκουμέλης και ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ροτ. Νικόλαος Παπαδημητρίου

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος ροτ. Έλσα Δολιανίτη.

Συνδιοργανωτές Όμιλοι Ρ.Ο. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Ρ.Ο. Βόλου, Ρ.Ο. Βόλου «Αργώ», Ρ.Ο. Βουλιαγμένης, Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης, Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης «Μ. Αλέξανδρος», Ρ.Ο. Καβάλας, Ρ.Ο. Καλαμαριάς, Ρ.Ο. Κέρκυρας, Ρ.Ο. Κέρκυρα «Καποδίστριας», Ρ.Ο. Κομοτηνής, Ρ.Ο. Κομοτηνής «Ροδόπη», Ρ.Ο. Νέας Σμύρνης, Ρ.Ο. Πάρνηθας, Ρ.Ο. Πατρών, Ρ.Ο. Πειραιώς, Ρ.Ο. Πρεβέζης, Ρ.Ο. Σάμου

Σύνδεσμος εκδήλωσης: httPs://us02web.zoom.us/i/83893165139?pwd=NEE0K1NGK2luVmU0RWJPUWNoQXpWUT09

Meeting ID: 838 9316 5139
Passcode: 240394