Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Μάντζαρος” στο Δημοτικό Θέατρο

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Μάντζαρος” στο Δημοτικό Θέατρο

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της “Μάντζαρος” στο Δημοτικό Θέατρο

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κερκυρας, η Μπαντίνα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος»,  πραγματοποιεί την καθιερωμένη της Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. 

Στην Συναυλία θα ακουστούν γνωστά έργα που θα αποδώσουν το εορταστικό κλίμα της περιόδου, όπως εμβατήρια, πόλκες, βαλς, αποσπάσματα από γνωστά μπαλέτα καθώς και παραδοσιακά κάλαντα. 

Θα εμφανιστούν ως σολίστ οι: Κώστας Κωστούλας (βιολί), Χρήστος Ζάχος (λαούτο), οι διακεκριμένοι Κερκυραίοι βαρύτονοι: Παντελής Κοντός, Ανδρέας Γκούσης και Σωτήρης Τριάντης, θα συμμετέχει, επίσης, χορευτική ομάδα από το «Λύκειο Ελληνίδων Κέρκυρας», ενώ ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο μουσικοθεατρικό δρώμενο θα αποδώσουν οι Χρήστος Μπογδάνος και Αγγελος Προβατάς.

Επιπλέον, θα συμμετέχουν ως σολίστ οι μουσικοί της ΦΕΜ: Διονύσης Γιαννόπουλος και Ευγενία Νίκα. 

Την Συναυλία διευθύνει ο αναπληρωτής Αρχιμουσικός της Φ.Ε. «Μάντζαρος»  κ. Σπύρος Ρουβάς. 

Η είσοδος θα επιτρέπεται έναντι συμβολικού εισιτηρίου των 5€.

Προς το σκοπό αυτό θα πωληθούν εισιτήρια, η διανομή των οποίων θα γίνεται από την Δευτέρα 20/12 έως και την Παρασκευή 24/12, στο κτήριο της Φιλαρμονικής και από ώρες 10:00πμ με 12:00μμ καθώς και 18:00μμ με 20:00μμ.

Επίσης θα πωλούνται εισιτήρια και 1 ώρα προ της έναρξης της συναυλίας, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. 

Σημειώνεται ότι τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία και στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, θα απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 697 6835014.