Από την ομηρική στην κερκυραϊκή κουζίνα

Ένα γαστρονομικό τετραήμερο με τέσσερις εκδηλώσεις που θα… «χορτάσει» και τους πιο πεινασμένους επισκέπτες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας στην Εβραϊκή Συνοικία (Καντούνι της Αγίας Σοφίας) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εδέσματα για μικρούς και μεγάλους. Ένα οδοιπορικό γεύσης από την Ομηρική στην Κερκυραϊκή κουζίνα σε συνεργασία με το I.E.K. Κέρκυρας Υπουργείου Τουρισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Παρουσίαση και workshop από τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΙΕΚ στο αμφιθέατρο της σχολής. Μαθητές του Δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μια παρουσίαση που θα αφορά τις τεχνικές που χρησιμοποιούνταν στους ομηρικούς χρόνους με μια σύγχρονη νότα.

Παρασκευή  24 Νοεμβρίου
Προετοιμασία των πιάτων για τις 25 και 26/11, που θα προσφερθούν στην Εβραϊκή Συνοικία και Συνέντευξη-Παρουσίαση των πιάτων από τον Καθηγητή Γιώργο Κοτίνη.

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 13:00
Το κοινό της Κέρκυρας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εδέσματα για μικρούς και μεγάλους που θα προσφέρονται μπροστά από τα μαγαζία, σε συνεργασία με τα εστιατόρια Πέργολα και Red Hot Chili Burger.