Αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων στην Κέρκυρα
Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας επέλεξε την Κέρκυρα για την διεξαγωγή του 20ου “Θερινού ράλλυ ΛΕΚΑΜ” και η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, να συμβάλλει στην διοργάνωση του αγώνα. Πρόκειται φυσικά για αγώνα regularity, ο οποίος θα διεξαχθεί με αδειοδότηση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και υπόκειται στον Κ.Ο.Κ. με χρήση βιβλίου διαδρομής (roadbook).
Το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει 2 σκέλη στις 3 και 4 Ιουνίου: Το Σάββατο εκκίνηση από την πλατεία Σπιανάδα τις 14:30 με διαδρομή προς τον κεντρικό και νότιο τμήμα του νησιού και τερματισμό στις Μπενίτσες το απόγευμα. Την Κυριακή εκκίνηση πάλι από την πλατεία Σπιανάδα τις 11:30 με διαδρομή στον βορρά. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί δίωρη στάση για ξεκούραση των πληρωμάτων και θα ακολουθήσει η επιστροφή προς τον τερματισμό στις Μπενίτσες. Μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών και θα παρατεθεί γεύμα εκ μέρους της διοργάνωσης.
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα ιστορικά αυτοκίνητα με κάρτα FIA/FIVA με κρατικές ή ιστορικές πινακίδες. (Ιστορικά αυτοκίνητα χωρίς κάρτα FIA/FIVA μπορούν να συμμετάσχουν, αλλά μπαίνουν σε διαφορετική κατάταξη.) Το παράβολο του αγώνα έχει οριστεί στα 80 ευρώ. Για όσους έρθουν από κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας, έχει οριστεί στα 280 ευρώ, καθώς συμπεριλαμβάνεται το κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο που έχει κανονίσει η διοργάνωση.
Για να δηλώσετε συμμετοχή – και για οποιαδήποτε τυχόν απορία – επικοινωνείτε απευθείας με την ΛΕ.Κ.Α.Μ. στα email : vpre@lekam.gr και gsec@lekam.gr
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Νίκος Κουτουνίδης τηλ. 697 590 6952
Νίκος Παπαδόπουλος τηλ 694 702 7204
Τα μέλη της Λ.Α.Κ. που επιθυμούν να πάρουν μέρος στον αγώνα – είτε με δικό τους ιστορικό αυτοκίνητο, είτε ως συνοδηγοί – παρακαλούνται να μας ενημερώσουν μέσω email στο corfucarclub@yahoo.com