1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Δημοτικού

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Δημοτικού

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Δημοτικού

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο 1oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Δημοτικού!

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό: 

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από την Πέμπτη 17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Μέσα σε αυτό το διάστημα, το παιδί μπορεί να συνδεθεί όποτε θέλει και να απαντήσει στις ερωτήσεις του διαγωνισμού. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει θα έχει στη διάθεσή του 2 ώρες, αν και εκτιμούμε ότι δε θα χρειαστούν περισσότερα από 25-30 λεπτά. Οι ερωτήσεις θα είναι συνολικά 50. Το λεξιλόγιο που εξετάζεται (και ο βαθμός δυσκολίας) είναι αντίστοιχο με την τάξη του κάθε παιδιού και σύμφωνο με την ύλη των σχολικών βιβλίων και του αναλυτικού προγράμματος.

Το κάθε παιδί με τη συμμετοχή του συνεισφέρει στον εξοπλισμό του νέου οφθαλμολογικού ιατρείου του Χαμόγελου του Παιδιού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για το ίδιο και τον χαρακτήρα που διαμορφώνει.

Δείτε πληροφορίες για τη δράση εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/eksoplismos-tou-neou-mas-ofthalmologikou-iatreiou-stin-agia-paraskeii/

Στην κλήρωση για τα δώρα (υπολογιστής, ποδήλατα, playstation κλπ) θα λάβουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως της βαθμολογίας που κατάφεραν. Έτσι, τα παιδιά θα μπορέσουν να χαρούν το διαγωνισμό χωρίς άγχος και χωρίς λόγο να κάνουν σκονάκι…!

Κόστος συμμετοχής: 15€. Πληρώνοντας τη συμμετοχή σου κερδίζεις αμέσως ένα δώρο-έκπληξη αξίας 15,95€ και συνεισφέρεις 2€ στο Χαμόγελο του Παιδιού!