Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική Αγγελίες Εργασία Σύμβουλος Πωλήσεων Βιβλίου (Πλήρους Απασχόλησης) Public Κέρκυρας

Σύμβουλος Πωλήσεων Βιβλίου (Πλήρους Απασχόλησης) Public Κέρκυρας

Κέρκυρα

Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Επειδή δεν είναι απλά μια δουλειά στο Retail, είναι η ιστορία σου!

Ο Όμιλος Public επενδύει στρατηγικά για να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα καινοτόμων εταιριών γύρω από τον πυρήνα του Omnichannel Retail. Στόχος μας είναι η παροχή συναρπαστικών εμπειριών για τους πελάτες, που τροφοδοτούνται από τη λειτουργική αριστεία. Συνδυάζουμε την τεχνολογία, το ταλέντο & την επιχειρηματικότητα για να δημιουργήσουμε αξία στην ελληνική αγορά & κοινωνία.

Στον Όμιλο Public πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας. Γι’ αυτό δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτό που κάνεις, αλλά στο ποιος μπορείς να γίνεις. Δεσμευόμαστε να φροντίσουμε για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή σου, γιατί όταν κερδίζεις εσύ, κερδίζουμε όλοι. Φαντάσου ένα μέρος όπου αισθάνεσαι ότι σε υποστηρίζουν, σε εκτιμούν και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικά την διαφορά. Ένα μέρος όπου μπορείς να χτίσεις μια καριέρα που αγαπάς, για να αφήσεις το σημάδι σου στην ιστορία μας!

Αναζητούμε Άτομα με:
• Πάθος & Ευγένεια: Η καλή εξυπηρέτηση ξεκινάει από τον σεβασμό μας προς τον συνάνθρωπο.
• Συνεργασία & Επιμονή: Μόνο μια δυναμική και ισχυρή ομάδα μπορεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες μας.
• Άνεση στην επικοινωνία: Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να κατανοήσουμε και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
• Διάθεση και Ενθουσιασμό: Στόχος μας η δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας κάθε φορά που ο πελάτης επισκέπτεται τα καταστήματα μας.
• Ευελιξία εργασίας σε βάρδιες: Είναι ένας τρόπος οργάνωσης της εργασίας, αλλά και ένα εργαλείο που συμβάλλει στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος, το οποίο ενισχύει τις αξίες και τις αρχές μας

Ξεχωρίζεις εάν διαθέτεις:
• Προϋπηρεσία: 1-2 χρόνια σε θέση πωλήσεων καταστήματος λιανικής
• Προϊοντική γνώση: Διέδωσε την αγάπη σου για τα βιβλία με το να ενθαρρύνεις τους πελάτες να ανακαλύψουν νέες ιδέες και προοπτικές μέσα από τα αυτά
• Χρήση Η/Υ: Οι δεξιότητές σου στη χρήση των MS Office αποτελούν το θεμέλιο για μια αποτελεσματική και οργανωμένη καθημερινότητα, επιτρέποντάς σου να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου
• Γνώση Αγγλικής γλώσσας: Η γνώση αυτή θα σου επιτρέψει να επικοινωνείς αποτελεσματικά με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς.

Προσφέρουμε:
1. Φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεται για να ξεκινήσεις την εργασία σου! Η εκπαίδευση σου ξεκινά από την πρώτη μέρα εργασίας, και συνεχίζεται πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
2. Πακέτο σταθερών και μεταβλητών αποδοχών.
3. Μηνιαίο Bonus βάσει επίτευξης στόχου.
4. Πακέτο εκπτώσεων για αγορές τόσο στα φυσικά μας καταστήματα, όσο και online.
5. Ευκαιρίες εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Είσαι έτοιμος να γίνεις ο επόμενος #OrangeGen maker?

Εάν νιώθεις ότι μπορείς να συνδυάσεις τις δεξιότητές σου με τις αξίες μας, τότε κάνε την αίτησή σου στο hr-public@public.gr

Κατηγορία

Εργασία

Δημοσιεύθηκε

27 Μάιος, 2024

Τηλέφωνο 2111861019
Επικοινωνία
Featured

Κερκυραϊκά Νέα