Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Πωλείται μονοκατοικία 164τμ

Σκριπερό

Μονοκατοικία δυο επιπέδων εξαιρετικής κατασκευής του 2005 σε οικόπεδο 2900τ.μ. σε ήσυχη περιοχή της Κέρκυρας. Απέχει ένα χιλιόμετρο από το παραδοσιακό χωριό Σκριπερό, 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και – λόγω της κεντρικής του τοποθεσίας – μεταξύ 15 και 25 λεπτών οδικά από τις ποιο γνωστές παραλίες του νησιού.

Ο πρώτος όροφος του κτηρίου είναι διαμορφωμένος σε δύο χώρους. Ο κύριος χώρος είναι ανοιχτός και διαμπερές 64τ.μ. με εμφανή ξύλινη οροφή και περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, ανοιχτό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Ο δεύτερος είναι ημιαυτόνομο studio 18τ.μ. με δική του είσοδο αλλά και εσωτερική επικοινωνία με πόρτα με τον κύριο χώρο και περιλαμβάνει δωμάτιο και μοντέρνο μπάνιο. Το ισόγειο μέρος του κτηρίου βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση και χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος 80τ.μ. και είναι δυνατή η αναβάθμισή του σε αυτόνομο διαμέρισμα ή η συνένωση εσωτερικά με σκάλα με τον όροφο.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και προσβάσιμο, είναι πλούσιο σε δέντρα και φυτά και μπορεί να κατασκευαστεί πισίνα. Κοντά στην είσοδο υπάρχει και μια όμορφη ξύλινη προκατ τύπου αποθήκη.

Οδική απόσταση από γνωστές τοποθεσίες: -Παλαιοκαστρίτσα: 15 λεπτά -Ύψος/Δασιά: 15 λεπτά -Μπαρμπάτι: 20 λεπτά -Γλυφάδα/Κοντογυαλός: 25 λεπτά -Αχαράβη/Σιδάρι: 25 λεπτά

Πωλείται αποκλειστικά από την RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή.
Τιμή: 175000 €

Δημοσιεύθηκε

28 Ιούν, 2019

Τηλέφωνο 2661304610
Επικοινωνία
Featured

Κερκυραϊκά Νέα