Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική Αγγελίες Πώληση Κατοικιών και Οικοπέδων Πωλείται Μεζονέτα τριών επιπέδων

Πωλείται Μεζονέτα τριών επιπέδων

Κέρκυρα

Πωλείται μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 130 τ.μ. + 20 τ.μ. βοηθητικούς χώρους η οποία αποτελείται από 3 επίπεδα (ημιυπόγειο – υπερυψωμένο ισόγειο – Ά όροφο) και είναι χτισμένη σε οικοπέδου 500 τ.μ. στην περιοχή του Ποταμού.

YouTube video:

Το ακίνητο αποτελείται από τους εξής χώρους:
Το ημι-υπόγειο διαθέτει 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο με ντους ενώ υπάρχει και έτοιμη υδραυλική εγκατάσταση για την τοποθέτηση κουζίνας εφόσον επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται η σαλονοτραπεζαρία η οποία διαθέτει και τζάκι αλλά και μεγάλο μπαλκόνι, η κουζίνα η οποία έχει πρόσβαση στην εξωτερική βεράντα καθώς και 1 WC.
Στον Ά όροφο το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια καθώς και το κυρίως μπάνιο με μπανιέρα.
Το σπίτι είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, διαθέτει μπαλκόνια σε όλους τους χώρους και είναι σε πάρα πολύ κατάσταση καθώς μισθώνεται μέσω διάφορων πλατφορμών (booking – airbnb κ.α.)
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες σε όλα τα δωμάτια καθώς και κλιματισμό σε κάθε χώρο.
Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι διαμορφωμένος κατάλληλα ώστε να μπορούν να σταθμεύσουν 4-5 αυτοκίνητα περίπου. Ενώ υπάρχει και αρκετός χώρος περιμετρικά με κήπο, λουλούδια και φυτά αλλά και καθιστικό εξωτερικού χώρου με μπάρμπεκιου.
Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο με ειδικό χώρο λεβητοστάσιου 12τμ καθώς επίσης και μια επιπλέον αποθήκη 15 τ.μ.
Το σπίτι ενδείκνυται αφενός για μόνιμη κατοικία καθώς η περιοχή του Ποταμού διαθέτει σχολείο, φροντιστήριο ξένων γλωσσών, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει και σούπερ-μάρκετ, επίσης υπάρχει συχνή συγκοινωνία μέσω αστικού λεωφορείου προς το κέντρο της πόλης το οποίο απέχει περίπου 3.5 χλμ.
Αφετέρου, αποτελεί και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση μέσω διάφορων πλατφορμών (booking – airbnb κ.α.) ειδικότερα εάν ο νέος ιδιοκτήτης το αναβαθμίσει χτίζοντας μια πισίνα.

Σημείωση: Το σπίτι πωλείται χωρίς τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές όμως ο ιδιοκτήτης είναι δεκτικός σε συζήτηση ώστε να πωληθεί όπως είναι στην τωρινή του μορφή με κάποιο επιπλέον χρηματικό τίμημα.

Τιμή: €318.000

VM REAL ESTATE AGENCY
Τηλέφωνο: 6938014054
E-mail: vampilys.127@gmail.com

Δημοσιεύθηκε

13 Δεκ, 2023

Τηλέφωνο 6938014054
Επικοινωνία
Featured

Κερκυραϊκά Νέα