Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική Αγγελίες Πώληση Κατοικιών και Οικοπέδων Πωλείται μεζονέτα στους Άγιους Δούλους

Πωλείται μεζονέτα στους Άγιους Δούλους

Άγιοι Δούλοι

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή:

Διατίθεται προς πώληση κατοικία δύο επιπέδων 65 τ.μ. στον παραδοσιακό οικισμό των Αγίων Δούλων στη Βόρεια Κέρκυρα. Η κατοικία βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, είναι σε καλή κατάσταση, διαμπερές και φωτεινή και αποτελείται από μια ενιαία σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο στο ισόγειο και δύο υπνοδωμάτια στον όροφο.

Στον προαύλιο χώρο υπάρχει μια θέση πάρκινγκ, ενώ στην πίσω πλευρά βρίσκεται η πανέμορφη και γραφική πλατεία του χωριού, η οποία σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά καφενεία και την αρμονία της φύσης προκαλούν μια ευχάριστη αίσθηση.

Η οικία βρίσκεται κοντά σε αρκετές παραλίες (Σιδάρι – Ρόδα – Αχαράβη κ.α) και βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης.

Η θέση του ακινήτου το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή για μόνιμη αλλά και για εξοχική κατοικία. Είναι άμεσα κατοικήσιμο και λειτουργικό καθώς διαθέτει παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2661304610 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.remax.reale.gr/el/akinito/9856502

Δημοσιεύθηκε

24 Ιούν, 2020

Τηλέφωνο 2661304610
Επικοινωνία
Featured

Κερκυραϊκά Νέα