Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια ΚΤΕΛ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Αρχική Αγγελίες Πώληση Κατοικιών και Οικοπέδων Πωλείται μεζονέτα στον Πέλεκα

Πωλείται μεζονέτα στον Πέλεκα

Πέλεκας

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Reale και με 0% προμήθεια για τον αγοραστή:

Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα τριών επιπέδων, 120 τ.μ., διαμπερές και φωτεινή εξαιρετικής κατασκευής του 2003 σε οικόπεδο 6000 τ.μ. σε ήσυχη περιοχή λίγο έξω από το παραδοσιακό χωριό του Πέλεκα. Η οικία απέχει σχεδόν 2 χιλιόμετρα από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του Κοντογιαλού και της Γλυφάδας, 3 χιλιόμετρα από το φημισμένο Corfu Golf Club στους Έρμονες και έχει εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Κέρκυρας καθώς βρίσκεται σε απόσταση 10 μόλις χιλιομέτρων.

Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται η κεντρική είσοδος η οποία μας κατευθύνει σε έναν ενιαίο χώρο όπου περιλαμβάνει την σαλονο – τραπεζαρία με το τζάκι και βεράντα, κουζίνα εντοιχιζόμενη με πόρτα που οδηγεί στην πίσω πλευρά σε μια άνετη βεράντα αλλά και σε αυλή 12 τ.μ, καθώς και ένα μικρό μπάνιο. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και μπαλκόνι, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι επίσης καθώς και το κεντρικό μπάνιο του σπιτιού. Το ημιυπόγειο μέρος της μεζονέτας βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση και χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος 80 τ.μ. και είναι δυνατή η αναβάθμισή του σε αυτόνομο διαμέρισμα.

Το οικόπεδο 6000 τ.μ είναι περιφραγμένο και προσβάσιμο, είναι πλούσιο σε δέντρα και φυτά και μπορεί να κατασκευαστεί πισίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε και τη σελίδα μας: https://www.remax.gr/property/115309

Δημοσιεύθηκε

10 Φεβ, 2020

Τηλέφωνο 2661304610
Featured

Κερκυραϊκά Νέα